PONGO ADVENTURES FOTOREIZEN

Fotoreizen

FOTOREIZEN
PONGO ADVENTURES FOTOREIZEN

Pongo Fotoreizen

Pongo Adventures biedt fotoreizen voor fotografen van alle niveaus, het maakt dus niet uit of je voor het eerst gaat fotograferen of dat je een ervaren fotograaf bent. Tevens zijn niet-fotograferende partners (mede reizigers) ook welkom om mee te genieten van onze onvergetelijke avonturen.

Doel van de fotoreizen is om tijdens een onvergetelijk avontuur prachtige foto’s te maken!

PONGO ADVENTURES FOTOREIZEN

Aankomende fotoreizen

Kenia

De Grote Trek

2023

Meer informatie

Met Pongo Adventures naar Oeganda, waar moet ik beginnen?!
Deze reis zal mij voor eeuwig in het geheugen gegrift staan. Wat bijzondere mooie locaties hebben we bezocht, en elke locatie uniek op zichzelf. Savannahs, bergen, regenwoud, jungle, moerassen, ongerepte natuur! Oeganda heeft het allemaal. Ook de diversiteit aan dieren is groot in Oeganda. Voor elk wat wils. De roofdieren, de grazers, enorme hoeveelheden verschillende vogels, we hebben het allemaal gezien. Het leek wel of we midden in de “Lion King” zaten! En soms is het nog steeds niet te bevatten. Stefan bedankt voor deze fantastische reis! Ik heb ontzettend genoten van alle schoonheid die het land te bieden heeft. I Rate it 5/5!

Gerrit Wolthuis / Fotoreis 2019

Oeganda! We zijn er geweest. Samen met Stefan van Pongo Adventures!
En een avontuur was het zeker. Dikke 4×4 Land Cruiser stond klaar voor vertrek bij aankomst. En deze was ook nodig, mooi werk dat offroad rijden.

Van de savannes bij Kidepo tot aan het regenwoud bij Bwindi. Prachtig die verschillende landschappen, ook de verscheidenheid in flora en fauna is zeer groot.

Bijzonder mooie lodges bezocht en ook in een tentje onder de sterren slapen is mogelijk. ‘S nachts gebrul van de leeuwen en ’s morgens de zonsopkomst.
Dat beleef je.

Stefan bedankt voor alles!
Echt een onwijs mooie ervaring!!
Om nooit te vergeten.

Anton Folkerts / Fotoreis 2019
PONGO ADVENTURES FOTOREIZEN

Wil je op de hoogte blijven over de fotoreis plannen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief