Karibu, welkom!


Pongo Adventures is een kleine reisorganisatie gericht om je de mooiste reizen en avonturen aan te bieden. Ik, Stefan, streef ernaar met Pongo mij te onderscheiden van andere reisorganisaties door middel van een persoonlijke benadering.  Met Pongo wil ik de reis op jouw wensen en eisen laten aansluiten. Van budget kampeer reizen tot luxe huwelijksreizen alles kan.

Mocht je geinteresseerd in zijn een van de Pongo reizen en nog vragen hebben, neem gerust contact op en we kunnen geheel vrijblijvend doorspreken en afstemmen op jouw wensen middels een videogesprek.

 

Iets meer over mijzelf nog, ik, Stefan Bouma ben opgegroeid in het mooie Fryslân en inmiddels woonachtig op de prachtige, bosrijke Veluwe.

Van jongs af aan heb ik altijd een grote passie voor de natuur en de dierenwereld gehad. Tijdens vakanties op de Veluwe op zoek naar wilde zwijnen en thuis aan de buis gekluisterd als er weer een natuurdocumentaire draaide over de wilde dieren in Afrika. Met een voorliefde voor de Afrikaanse bush maak ik nu elk jaar één of meerdere (foto)reizen. Ik deel graag mijn enthousiasme over dit prachtige continent dus wellicht tot snel!?

Safari Njema!