Mijn naam is Stefan Bouma, opgegroeid in het mooie Fryslân en inmiddels woonachtig op de prachtige, bosrijke Veluwe.

Van jongs af aan heb ik altijd een grote passie voor de natuur en de dierenwereld gehad. Tijdens vakanties op de Veluwe op zoek naar wilde zwijnen en thuis aan de buis gekluisterd aan National Geographic als er een natuurdocumentaire draaide over wilde dieren in Afrika. Tijdens het kijken naar de documentaires heb ik er altijd van gedroomd om ooit zelf deze fantastische plekken te bezoeken.

Gelukkig is deze droom uitgekomen en ben ik regelmatig deze fantastische bestemmingen aan het ontdekken. Met een voorliefde voor de Afrikaanse bush maak ik elk jaar één of meerdere fotoreizen.

Terwijl ik geniet van dit alles, probeer ik zoveel mogelijk vast te leggen met mijn camera. Jagende wilde honden, olifanten die de weg blokkeren of de zoveelste adembenemende Afrikaanse zonsondergang, ik kan er geen genoeg van krijgen…

Tijdens mijn reizen, probeer ik de meest veelzijdige routes te plannen en de mooiste plekken te bezoeken. Nu, met Pongo, hoop ik deze geweldige ervaringen met jullie te kunnen delen. Zo biedt Pongo Adventures; reisadvies op maat, self drive reizen, huwelijksreizen, volledig georganiseerde reizen en fotoreizen door Afrika.

Safari Njema!