Ervaringen van onze klanten

Wij zijn altijd erg benieuwd hoe onze klanten hun reis beleefd hebben. Zo delen we graag hun reisfoto’s en video’s met jullie! Dankzij de feedback van onze klanten kunnen we onze reizen en dienstverlening nog verder verbeteren. We zijn de avonturiers hieronder dus zeer dankbaar voor het delen van hun ervaringen.

Op 1 januari 2022 begon ons mooie avontuur door Oeganda. Stefan had alles perfect voor ons geregeld, van chauffeur tot lodges tot gave excursies. Stefan had alles doorgesproken met de chauffeur, dus we hoefden zelf nergens meer naar om te kijken en we hebben een super ontspannen reis gehad. Wat ook erg fijn was, is dat we van tevoren een keer met Stefan hebben gezeten om onze wensen door te geven en op basis daarvan heeft hij een mooie route bepaald voor ons op basis van zijn ervaringen. Wat was het fijn om zeker te weten dat je alle mooie highlights van Oeganda te zien kreeg. Ik ben iemand die, wanneer je een verre reis maakt, niks wil missen van een land. Zelf ben je dan uren aan het zoeken en lezen op het internet wat de beste plekken zijn. En nu weet je gewoon zeker, omdat Stefan het land ook al heeft bezocht, dat je niks mist.
Alles werd voor ons uit handen genomen en we werden ook nog eens ontvangen met een mooie brief. We hebben er enorm van genoten. Stefan, super bedankt voor een geweldige vakantie! De volgende keer boeken we zeker weer via jou!

Marieke Steert | Groepsreis op maat

Met Pongo Adventures naar Oeganda
Waar moet ik beginnen?!
Deze reis zal mij voor eeuwig in het geheugen gegrift staan. Wat bijzondere mooie locaties hebben we bezocht, en elke locatie uniek op zichzelf. Savannahs, bergen, regenwoud, jungle, moerassen, ongerepte natuur! Oeganda heeft het allemaal. Ook de diversiteit aan dieren is groot in Oeganda. Voor elk wat wils. De roofdieren, de grazers, enorme hoeveelheden verschillende vogels, we hebben het allemaal gezien. Het leek wel of we midden in de “Lion King” zaten! En soms is het nog steeds niet te bevatten. Stefan bedankt voor deze fantastische reis! Ik heb ontzettend genoten van alle schoonheid die het land te bieden heeft. I Rate it 5/5!

Gerrit Wolthuis | Fotoreis Oeganda 2019

Oeganda! We zijn er geweest. Samen met Stefan van Pongo Adventures!
En een avontuur was het zeker. Dikke 4×4 Land Cruiser stond klaar voor vertrek bij aankomst. En deze was ook nodig, mooi werk dat offroad rijden.

Van de savannes bij Kidepo tot aan het regenwoud bij Bwindi. Prachtig die verschillende landschappen, ook de verscheidenheid in flora en fauna is zeer groot.

Bijzonder mooie lodges bezocht en ook in een tentje onder de sterren slapen is mogelijk. ‘S nachts gebrul van de leeuwen en ’s morgens de zonsopkomst.
Dat beleef je.

Stefan bedankt voor alles!
Echt een onwijs mooie ervaring!!
Om nooit te vergeten.

Anton Folkerts | Fotoreis Oeganda 2019