Budget tot luxe safaris

Wil je graag een bijzondere reis naar Afrika maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag plannen. Of je nou met je gezin of vrienden op reis gaat, op zoek bent naar luxe of toch back to basic: hier ben je aan het juiste adres.

De hele reis zal op jouw wensen worden afgestemd. Hou je van kamperen, dan is het mogelijk een kampeertrip te maken waarbij je op de mooiste plekken middenin de natuur slaapt. Word je liever rondgereden door een gids en kies je voor lodges? Bij Pongo denken we graag met je mee!

Adviesgesprek aanvragen

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd geworden naar een mooie safari in Oeganda? Laten we dan eens kennismaken en samen kijken naar jullie wensen.

Naar aanleiding van het telefoon- of videogesprek maken we graag een vrijblijvende offerte voor een prachtig avontuur door de Parel van Afrika.

Adviesgesprek aanvragen

Ervaringen van onze gasten

Benieuwd hoe onze gasten hun reis hebben beleefd? Lees het hier!

In januari zijn we 2,5 week naar Oeganda op vakantie geweest. We hebben daar een prachtige rondreis door het land gemaakt, dat perfect georganiseerd was door Pongo Adventures. We hebben nergens naar om hoeven kijken! Voor onze vakantie hebben we een aantal keer met Pongo Adventures gezeten om allerlei opties, ideeën en onze wensen te bespreken. Hierbij hebben we goed advies gekregen over o.a. mooie parken, lodges en allerlei opties om te doen. Vervolgens heeft Pongo de reis volledig voor ons georganiseerd en geboekt. Wanneer we op onze vakantieadres een vraag hadden, konden we deze per WhatsApp versturen en kregen we binnen no time antwoord terug. Zeer goede en vriendelijke service. Echt een aanrader!

Simone S.

via Trustpilot.nl

Op 1 januari 2022 begon ons mooie avontuur door Oeganda. Stefan had alles perfect voor ons geregeld, van chauffeur tot lodges tot gave excursies. Stefan had alles doorgesproken met de chauffeur, dus we hoefden zelf nergens meer naar om te kijken en we hebben een super ontspannen reis gehad. Wat ook erg fijn was, is dat we van tevoren een keer met Stefan hebben gezeten om onze wensen door te geven en op basis daarvan heeft hij een mooie route bepaald voor ons op basis van zijn ervaringen. Wat was het fijn om zeker te weten dat je alle mooie highlights van Oeganda te zien kreeg. Ik ben iemand die, wanneer je een verre reis maakt, niks wil missen van een land. Zelf ben je dan uren aan het zoeken en lezen op het internet wat de beste plekken zijn. En nu weet je gewoon zeker, omdat Stefan het land ook al heeft bezocht, dat je niks mist. Alles werd voor ons uit handen genomen en we werden ook nog eens ontvangen met een mooie brief. We hebben er enorm van genoten. Stefan, super bedankt voor een geweldige vakantie! De volgende keer boeken we zeker weer via jou!

Marieke Steert

via Trustpilot

Met Pongo Adventures naar Oeganda, waar moet ik beginnen?!
Deze reis zal mij voor eeuwig in het geheugen gegrift staan. Wat bijzondere mooie locaties hebben we bezocht, en elke locatie uniek op zichzelf. Savannahs, bergen, regenwoud, jungle, moerassen, ongerepte natuur! Oeganda heeft het allemaal. Ook de diversiteit aan dieren is groot in Oeganda. Voor elk wat wils. De roofdieren, de grazers, enorme hoeveelheden verschillende vogels, we hebben het allemaal gezien. Het leek wel of we midden in de “Lion King” zaten! En soms is het nog steeds niet te bevatten. Stefan bedankt voor deze fantastische reis! Ik heb ontzettend genoten van alle schoonheid die het land te bieden heeft. I Rate it 5/5!

Gerrit Wolthuis

via Trustpilot

Stefan van Pongo Adventures heeft met aanstekelijke enthousiasme een prachtige reis door Oeganda voor ons georganiseerd. We hebben in 2,5 week de meest mooie hoogtepunten van het land gezien!
Vanaf het begin was wel duidelijk dat Stefan het land zelf heel goed kende en ik daarom volledig op kon vertrouwen dat ik niets zou missen. Normaal gesproken ben je zelf veel tijd kwijt aan het onderzoeken van de beste locaties, welke activiteiten je wel of niet kan doen en wat je sowieso gezien moet hebben. Dat was nu allemaal niet nodig. Wat ook fijn was dat er flexibiliteit en mogelijkheden tot rust waren ingebouwd. Stefan gaf iedere keer wel aan wat je op iedere locatie als activiteit kon doen, maar we hebben zoveel indrukken opgedaan dat af en toe even rust ook fijn was. Als ik een vraag had over de reis, dan zat hij er bovenop om zo snel mogelijk antwoord te geven. Kortom Stefan doet er alles aan om je een onbezorgde en prachtige vakantie te bezorgen!

Angela

via Trustpilot